Visit Citebite Deep link provided by Citebite
Close this shade
Source:  http://www.duranilleida.org/?p=310

Duran i Lleida Blog

Imprimeix aquesta opinió Imprimeix aquesta opinió Envia-ho a un amic Envia-ho a un amic

Ens hem abstingut en la investidura de Rodríguez Zapatero

09/04/08

090409-duran-mercedes-cabrera-deducacio-efe-juanjomartin.jpg 

S’acaba de votar la investidura de Rodríguez Zapatero. Ho escric de l’escó estant. Nosaltres ens hem abstingut. Una abstenció crítica, però després del debat d’investidura he cregut que havíem de passar del vot negatiu a l’abstenció.

No podíem votar que sí. En altres ocasions i amb un altre president, els continguts de les rèpliques haurien propiciat un vot positiu. El cert és que va ser molt favorable per a les nostres tesis. Especialment pel que fa a la publicació de les balances fiscals (ho faran abans de dos mesos) i pel que fa al compromís en l’estudi del transvasament del Roine.

Però el president investit és conegut per nosaltres i, com vaig dir en el debat, no pot tenir la nostra confiança. Una abstenció, per tant, crítica, vigilant, gens refiada de quin pugui ser el comportament en el futur del candidat a la presidència del govern.

L’abstenció ens deixa la porta oberta a dialogar amb Solbes abans que es publiquin les balances fiscals, perquè es facin tant des de la metodologia que comporta el criteri d’imputar càrrega-benefici com el del flux monetari. I ens l’obre també per intentar que propostes de Convergència i Unió en molts àmbits siguin negociades i aprovades pel govern.

I ens obre la porta per altres gestions que necessitem des de l’àmbit local on tenim responsabilitats de govern. Per exemple, avui mateix, a requeriment de l’alcalde Lluis Recoder, he hagut de gestionar amb la ministra d’Educació i amb el mateix president del govern que es decanti definitivament a favor del projecte del Parc Tecnològic a Sant Cugat, l’emplaçament del qual la Unió Europea està a punt de decidir

Categoria: Notes a les 11:54 am
Sense comentaris

Encara no hi han comentaris.

RSS "Feed" pels comentaris d'aquest post. TrackBack URI.

Deixi un comentari